Artikel Untuk Blog

Tahukah anda 119,520 blog dibangunkan setiap hari di seluruh dunia?

Ini satu angka yang besar dan sekurang-kurangnya 47,808 post baharu akan diterbitkan setiap hari. Jadi bagaimanakah caranya untuk anda menonjolkan diri anda dan blog anda?

Jawapannya cuma satu. Anda perlu menerbitkan artikel unik dan berkualiti!

Artikel-artikel unik memberi banyak kebaikan kepada blog anda. Antaranya..

1. Memperbaiki SEO

2. Kepercayaan Daripada Pembaca

3. Dijadikan Tempat Rujukan

4. Meningkatkan Kemesraan Enjin Carian

5. Memperkukuh SERP

6. Anda dapat ‘stand out from the crowd’

Di PenulisArtikelMalaysia.com, kami menghasilkan artikel Berbahasa Melayu yang di dalam lingkungan 98% – 100% keunikannya. Ia tidak serupa dengan mana-mana tulisan yang sudah pernah diterbitkan di Internet. Di samping itu juga, aspek kualiti diberi perhatian yang tinggi. Maksudnya, penekanan kepada faedah terhadap pembaca anda yang akan membaca tulisan itu nanti. Caj penulisan yang dikenakan pun cukup murah dan berbaloi untuk blog anda bagi jangkamasa panjang.

Kalau anda sudah punya idea tentang artikel apa yang mahu ditulis. Tetapi tiada masa menulisnya sendiri. Tunggu apa lagi?

Makluman: Bagi pelanggan kali pertama, haruslah membayar penuh kadar upah sebelum sebarang kerja-kerja penulisan dimulakan. Sementara bagi pelanggan kali kedua dan seterusnya, haruslah menjelaskan 70% daripada kadar upah yang dipersetujui.

Tidak mahu terlepas post terkini? Sila rujuk >>artikel ini<< untuk cara yang betul. Kemudian masukkan emel anda di bawah dan klik hantar:

Dibawakan khas oleh FeedBurner

About the Author

Admin laman ini adalah Julmazli Dempollok. Antara lain tugas beliau adalah menyelenggara laman penulisartikelmalaysia.com ini. Membincangkan tempahan bersama pelanggan serta menerima bayaran daripada pelanggan. Mengagihkan tugas kepada ahli team penulis penulisartikelmalaysia.com yang berkenaan untuk disiapkan mengikut tempoh masa yang dipersetujui bersama dengan pelanggan.