Penulisan Jurnal Ilmiah

Perkhidmatan penulisan jurnal ini khas kami sediakan kepada:

1. Mahasiswa/mahasiswi universiti

2. Pelajar yang kesuntukan masa

3. Pelajar yang tidak ada apa-apa idea tentang tugasan yang diberikan

4. Pelajar yang ingin menjimatkan masa

Sila berikan kepada kami butiran tugasan anda selengkapnya dan kami akan maklumkan jika ia boleh kami siapkan. Caj perkhidmatan adalah tertakluk kepada bidang topik dan kesukaran menyiapkan.

Nota: Perkhidmatan ini hanya terhad kepada penulisan jurnal sahaja. Kami tidak menerima tempahan untuk menyiapkan asssignment. Harap maklum.

Makluman: Bagi pelanggan kali pertama, haruslah membayar penuh kadar upah sebelum sebarang kerja-kerja penulisan dimulakan. Sementara bagi pelanggan kali kedua dan seterusnya, haruslah menjelaskan 70% daripada kadar upah yang dipersetujui.

Tidak mahu terlepas post terkini? Sila rujuk >>artikel ini<< untuk cara yang betul. Kemudian masukkan emel anda di bawah dan klik hantar:

Dibawakan khas oleh FeedBurner

About the Author

Admin laman ini adalah Julmazli Dempollok. Antara lain tugas beliau adalah menyelenggara laman penulisartikelmalaysia.com ini. Membincangkan tempahan bersama pelanggan serta menerima bayaran daripada pelanggan. Mengagihkan tugas kepada ahli team penulis penulisartikelmalaysia.com yang berkenaan untuk disiapkan mengikut tempoh masa yang dipersetujui bersama dengan pelanggan.