Servis Ditawarkan

Adakah anda..

 

Seorang blogger..

Memerlukan stok artikel yang 100% unik dan bermutu untuk digunakan sebagai entri?

- Kami ada stoknya. Topik seperti pemasaran emel, pemasaran affiliate, blogging, perniagaan dan motivasi. Pilih sahaja mana satu yang berkenan di hati.

Selalu mempunyai idea. Tajuk artikel sudah ada, tapi tidak tahu mula menulis dari mana dan tidak mahir menulis artikel yang baik?

- Berikan kami tajuknya dan kami akan siapkan untuk anda.

Memerlukan khidmat menterjemahkan artikel yang anda miliki. Artikel Bahasa Malaysia ke Bahasa Inggeris dan artikel Bahasa Inggeris ke Bahasa Malaysia?

- Terjemahan kami menepati kehendak pelanggan dan selaras dengan konsep asal artikel yang anda berikan.

Atau

 

Seorang pelajar..

Memerlukan artikel untuk dijadikan bacaan tambahan?

- Ini juga kami ada stoknya. Topik kesihatan, pencemaran, kenegaraan dan ekonomi sebelum menghadapi ujian/peperiksaan. Pilih sahaja mana satu yang berkenan di hati.

Kesuntukan masa menyiapkan jurnal ilmiah?

- Tiada masalah. Berikan kami tajuk dan bahan-bahan lain yang berkaitan. Kami akan menyiapkannya dalam tempoh masa yang releven.

Atau

 

Seorang Kakitangan Penerbitan..

Selalu sesak nafas dengan deadline majalah yang ketat?

- Jika masa masih panjang, memang ini bukanlah satu masalah bagi anda sebagai seorang penulis majalah profesional. Namun jika kerja bertimbun di office, kena keluar membuat temuramah pula ditambah pula tugasan sampinagan yang lain. Jadi kurangkan stress anda. Berikan kami tajuk atau idea anda dan kami akan hasilkan artikel yang akan menjadi rangka kasar untuk anda perhalusi sebelum menghantarkannya kepada bos anda nanti.

Adakah majalah anda sering menterjemahkan artikel atau tips-tips berbahasa Inggeris bagi dimuatkan ke dalam setiap keluaran?

- Anda tiba di tempat yang betul. Tidak perlu berat-beratkan kerja anda dengan tugasan remeh seperti itu. Anda tumpukan sahaja kepada kerja yang lebih mustahak. Artikel itu serahkan kepada kami untuk diterjemahkan dengan pengubahsuaian konsep berdasarkan permintaan anda.

Atau

 

Seorang usahawan..

Ingin mengembangkan sayap bisnes anda ke dalam arus pemasaran Internet?

- Kami akan membantu anda dengan menulis surat jualan yang hebat bagi laman jualan produk atau servis anda. Surat jualan ini kami akan lengkapkan dengan elemen penting seperti urgency, emosi, A.I.D.A dan headline memukau yang pasti membantu jualan produk atau servis anda nanti.

Tidak mahu menggunakan minisite sebaliknya mahu mengunakan portal atau website rasmi syarikat anda, tetapi tidak mahir menulis isi kandungan website agar mesra SEO?

- Jika anda bincangkan dengan kami dan terangkan keperluan anda dengan teliti, kami boleh sediakan Web SEO copy yang mesra enjin carian dan menempatkan website syarikat anda ke kedudukan yang lebih baik berbanding website pesaing lain.

Mahu menghebahkan bisnes anda melalui medium pengiklanan di Internet?

- Kami akan realisasikan hasrat anda dengan merekabentuk banner pengiklanan menarik pelbagai saiz seperti 125×125, 150×150, 250×250, 300×300 dan lain-lain. Banner ini anda akan gunakan untuk dipasang di mana-mana blog atau website yang menawarkan ruang pengiklanan di serata Internet.

Atau

 

Seorang penulis..

Memerlukan pembaca pruf untuk manuskrip buku terbaharu anda?

- Tidak setakat membaca pruf dan membetulkan sebarang kesalahan ejaan. Bahkan pembaca pruf kami juga akan mengedit mana-mana kesalahan tatabahasa dan susunan ayat.

Mencari pembaca pruf untuk draf eBook yang sudah anda hasilkan?

- Boleh saja. Hantarkan kepada kami draf eBook anda dan tidak perlu pening-peningkan kepala.

Atau

 

Seorang Internet Marketer..

Sedang merancang sebuah niche blog. Sudah dapat niche yang menguntungkan. Sudah beli domain dan hosting. Sudah install wordpress. Hanya tinggal artikel sahaja lagi belum ada?

- Tiada masalah lagi kini. Beritahu saja kami niche pilihan anda itu dan berapakah jumlah artikel yang anda perlukan. Kami akan hasilkan bagi pihak anda.

Anda mahu artikel ditulis berdasarkan keyword menguntungkan niche pilihan anda itu?

- Boleh. Tiada masalah. Berikan senarai keyword yang anda mahu digunakan itu. Kami akan hasilkan artikel yang lengkapi dengan keyword-keyword tersebut.

Ingin menterjemahkan eBook berbahasa Inggeris untuk anda jadikan bahan penulisan bagi produk digital terbaharu anda?

- Kami memang mempunyai barisan penterjemah yang amat mahir dan komited terhadap kerja-kerja mereka. Sebahagian daripada penterjemah kami pernah mengikuti kursus terjemahan anjuran Instiut Terjemahan Negara.

 

Kami Menawarkan Servis Berikut:

- Menulis artikel untuk entri/post blog

- Mempunyai stok-stok artikel siap yang asli

- Menterjemahkan teks atau artikel Bahasa Malaysia ke Bahasa Inggeris

- Menterjemahkan teks atau artikel Bahasa Inggeris ke Bahasa Malaysia

- Menterjemah eBook/buku Berbahasa Inggeris

- Menyediakan transkrip video/klip/montage

- Web SEO copy untuk blog dan laman web perniagaan anda

- Menyediakan siri emel follow-Up untuk pemasaran emel anda

- Menulis surat jualan/salesletter untuk minisite produk/servis anda

- Khidmat membaca pruf dan mengedit artikel

- Khidmat membaca pruf dan mengedit eBook

- Khidmat membaca pruf dan mengedit manuskrip buku

- Merekabentuk banner iklan pelbagai saiz

Nota: Setiap jenis artikel dan perkhidmatan yang kami tawarkan mempunyai kadar yang berbeza. Bergantung kepada kesukarannya dan tempoh masa menyiapkan yang pelanggan mahukan.

Tidak mahu terlepas post terkini? Sila rujuk >>artikel ini<< untuk cara yang betul. Kemudian masukkan emel anda di bawah dan klik hantar:

Dibawakan khas oleh FeedBurner

About the Author

Admin laman ini adalah Julmazli Dempollok. Antara lain tugas beliau adalah menyelenggara laman penulisartikelmalaysia.com ini. Membincangkan tempahan bersama pelanggan serta menerima bayaran daripada pelanggan. Mengagihkan tugas kepada ahli team penulis penulisartikelmalaysia.com yang berkenaan untuk disiapkan mengikut tempoh masa yang dipersetujui bersama dengan pelanggan.